Кулінарний майстер-клас для дітей вимушених переселенців

      Кожен народ має свої багаті, взяті ще  з сивої давнини, традиції. Вони  присутні всюди: в одязі, побуті, мові, їжі тощо. Особливо цікавими є українські традиції в приготуванні різноманітних національних страв. До кожного великого свята українці мають їх обов’язковий перелік. Такі традиції передаються з покоління в покоління.
Традиційною українською стравою  вважаються млинці та оладки,  а способи   їх приготування стали  основою  кулінарного майстер-класу   для дітей вимушених переселенців, що тимчасово проживають в гуртожитку коледжу.  9 червня цей захід для них  провели  працівники бібліотеки.   Діти активно включилися в процес приготування  млинців та оладок.  Маленькі кухарі дуже старалися, тому й результатом були задоволені усі.  Завершився  майстер – клас спільним   чаюванням.